Fotoğrafı ileride ekleyeyim bari! :)
300 gram yulaf gevreği (Eti Yulaf Gevreği zaten bu miktardaymış.)
1 su bardağı Hindistan cevizi
1 çay bardağı şeker
1 yumurta
1 kabartma tozu
1,5 çay bardağı eritilip ılıtılmış tereyağı (istersen sıvı yağ da koyabilirsin ama tereyağı lezzet verir.)
3-4 yemek kaşığı un
Hepücüğünü karıştır. 170° fırında 20-25 dakika pişir.
İstersen içine şeker yerine küçük küçük doğranmış kayısı, ceviz de koyabilirsin.
Afiyet bal şeker olsun!
4 yorum:
eline sağlık cicikom. en kısa zamanda deneyeceğim. ne kadar gevrekti tadı damağımda kalmış:)
afiyet olsun canım benim!
aa cicikom bu arada tereyağını eritip ılıkken katmayı unutma
Yorum Gönder