Lilypie First Birthday Şeritler

24 Ocak 2011 Pazartesi

Bakıcımız değişiyor!

Defneciğim artık tutunarak kalkabiliyor. Yatağında meraklı bakışlarla parmaklıklara asılıp bakıyor minnoş minnoş! :)) Cumartesi günü babacığı minnoşun üstünü örtmek için odasına girince ne görsün? Bizim minnoş kedicik yatağın köşesinde tatlı tatlı oturuyor! :)) Bir daha odasına fotoğraf makinesiyle gireceğiz çünkü bu hâllerini kaçırıyoruz. Ve çok çılgın, çok hareketli artık! :)) Yakalayabildiğimiz birkaç kare fotoğraf
Defneciğimin tatlı hâlleri!

Önümüzdeki hafta yeni bakıcımızla başlıyoruz. Sömestr'e denk gelmesi iyi oldu. Biz Sema Hanım'ı sevdik. Umarım o da Defneciğimizi de çok sever, onunla çok güzel ilgilenir. Sevgi dolu, anaç, duygusal biri izlenimi kazandırdı. Hayırlısı diyelim! Bakalım Defneciğim ne kadar zamanda alışacak! Bu arada kendisinin babaanne, anneanne olarak kabul edilmesini istedi. Umarım aynı sevecenlikle devam eder. Bu işler gerçekten çok zor. Tanımadığınız insanlara bebeğinizi bırakmak zorunda olmak insanın içini burksa da elden bir şey gelmiyor. Necla Hanım gayet sevecen ilgilendi, hakkını helal etmek gerek. Yarı yolda bıraktığı için canım sıkıldı ama belki de Defnecik yeni bakıcısına daha çabuk ve kolay alışacak. Kim bilir!
Defneciğim kitap okuyor.
Hem de çok dikkatli!

6 yorum:

adadogaarslan dedi ki...

Hayırlısı olsun Defne'de siz de umarım memnun kalırsınız...Zor işler...

tunailemacerabasliyor dedi ki...

oooo canı beni yerim ben on :) pozlara bak tatlım benim..Tuna hala Defne'yi soruyor bebe bebe :)..simdi degiştirmeniz dah iyi oldu Elifcim buyudukce bakıcı degistirmek daha prolem..öp defneyi benim için

Alo Elo! dedi ki...

evet can sıkıcı işler. ama şükürler olsun daha mevcuttaki bakıcımız gitmeden bulduk ya!
:)) hâlâ mı soruyor? :)) bebe bebe! en kısa zamanda tekrar buluşalım pek bi şey anlamadık bundan yahu!

ÇokBilmiş dedi ki...

Biz 14. ayda değiştirdik bakıcımızı. Ben evden çalışan bir anne olduğum halde kızımın yeni bakıcısına alışması 3 hafta sürdü. Ama sonra ne oldu? Kızım yeni bakıcısını çok ama çok sevdi. Üstelik yeni bakıcımız eskisine nazaran çok daha ilgili ve eğitimli. Benim de içim çok rahat etti.
Darısı sizin de başınıza...

Alo Elo! dedi ki...

ah inşallah teşekkür ederim!

Deli Anne dedi ki...

Yaşıtmış çocuklarımız.. yakinen ve pür dikkat okudum yazdıklarınızı.. benzeşiyorlar.. bizimki de çok hareketlendi.. aslına bakarsanız çok ağır emekliyor ama nasılsa her yere ulaşıyor:)