Lilypie First Birthday Şeritler

4 Mayıs 2010 Salı

Defneciğin çiş hâlleri!

Defnecik yine yaptı yapacağını hatta daha daha fazlasını. Daha önce de olmuştu ama dün gece emzirmek için kaldırdıktan sonra altını da değiştireyim dedim ve olanlar oldu; fındık kızım çişini üzerime fışkırtarak yaptı. Erkek bebeklerinkini duymuştum ve de minik hortumlarından bunu yapmaları normal ama benim minik kızım bunu nasıl beceriyor anlayamıyorum. Bu sabah da gece sonrası bayağı doldurmuştur altını diyerek açtım ama fazla bir şey yapmamıştı . Yine de değiştireyim demeye kalmadan bu sefer kibar kibar çişini yaptı ama hem bez hem üstü başı hem alt açma bezi çişten nasibini aldı, bununla da kalsa iyi! Tam bezi değiştirdim aaaaa bi posta daha çiş yaptı! İnanamıyorum gerçekten! Tutup tutup da bez açmaya mı saklıyor bu minik! Bilemedim.

2 yorum:

cakiltasi dedi ki...

hahaha çok güldüm. şeker böcük havadar seviyor demek. beze yapmayı sevmedi. ben de öyleymişim. beze yapmazmışım tuvalete tutarmış annem. artık nasıl bir olaysa:)))

Alo Elo! dedi ki...

hadi yahu! valla pek gıcık bi durum oluyor bi de beklemediğim için elim ayağıma dolanıyor . ama artık 2 adet yedek bez yeni giysilerle hazır olmak gerekiyor.