Lilypie First Birthday Şeritler

1 Haziran 2010 Salı

Defneciğim İstanbul'da!

Cumartesi sabahı 7.30 sularında yola çıktık ve minnoşum yol boyunca hep uyudu. Bizi hiç yormadı, bunaltmadı. Sadece altını değiştirirken uyanıktı o kadar. İstanbul'a gidince de cumartesi ve pazar gün ve geceleri yine uyudu. Deniz havası yaradı kızıma. Ama dönüş zamanı diye mi hissetti nedir, pazartesi günü pek uyumadı, epey gecikmeli yola çıktık ve yolda da zor uyudu. Ama benim fındık kızım pek tatlı ve de usluydu tüm gezimiz boyunca.

İstanbul'un nemli , bunaltıcı sıcağında minnoş kızımın kafası çok terledi, özellikle emerken dudaklarının üstü gözlerinin altı boncuk boncuk ter oldu. Ankara'nın havası gibisi yok valla, nemden uzak! Oh!

Bu arada Ömürcüm bizi çok güzel konuk etti, kendisine buradan da teşekkürlerimi iletiyorum. Defneciğim de hiç yabancılık çekmeden mışıl mışıl uyudu. Ayrıca ilk defa gittiğim Moda'yı da pek sevdim. Balkonlardaki rengarenk çiçekler, yemyeşil ağaçların gölgelediği cıvıl cıvıl sokaklar insana huzur veriyor. Ama yine de Ankaraaa Ankaraaa güzell Ankaraaaa!

6 yorum:

ycurl dedi ki...

Buyumus gezilere mi gider olmus Defne :) Bu arada genelde Ankara'nın en çok istanbul'a geri dönüşü sevilir :) Ilk kez Ankara Ankara guzel Ankara diyene rastladim :))

selen catili dedi ki...

Ne kadar sanslisiniz. Benim oglum da 1.5 aylik ama uyku problemi yasiyoruz. Gunde 10-12 saat uyuyor. O da bir kez aksam 3 saat, kalanini 1-2 saat olarak. Uyanikken de cok agliyor ve hep kucakta gezmek istiyor. Umarim biz de kisa zamanda duzene gireriz.

lolipu dedi ki...

canım, çok tatlısınız, maşallah

Alo Elo! dedi ki...

evet ben Ankara'yı pek severim. :) bu arada fındık kızım bu haftasonu da gidecek şehir dışına. çok gezenti olacak çoook! :)

selen hn. biz de ilk zamanlardaki gibi çok uzun ve derin uykuları geride bıraktık çünkü dış uyaranlara karşı algıları açıldıkça daha az ve hafif uyuyor bu minikler.
bu arada benim kızım da kucak istiyor hep. hatta şu an kolum koptu. bilgisayar karşısında tutmak da istemiyorum ama her şeyi böyle onunla yapışık yapıyorum artık.

simincim teşekkür ederim.

Alo Elo! dedi ki...

bu arada selen hn. can bizim can mı? can karatoprak?

selen catili dedi ki...

Yok degil. Ben bugun tesadufen rastladim blogunuza, gunler ve geceler birbirine girmisken iyi geldi okumak. Umarim kisa zamanda tekrar duzene girersiniz :)