Lilypie First Birthday Şeritler

12 Aralık 2010 Pazar

Minnoşumun ilk karı! (gecikmeli bir yazı!)

Bu yılın ve de minnoş kızımın ilk karı fena yağdı! Uzun bir süredir kış geç gelir, yılbaşında kar yağmaz, bahar da geç gelirdi. 2 gündür yağan kar Ankara'yı pofidik kara bürüdü. Hava da epey soğuk, evde bile çok üşüyorum. Cumartesi sabahı minnoşumla karın yağışını izledik. Oy tatlı kuzum benim! Yaklaşık bir haftadır daha bi tatlı oldu! babababa hecesini diline pelesenk etti. Yaklaşık 10 gündür de dört ayak üstünde duruyor, iki dizini hop diye yavru tavşan gibi öne zıplatıyor sonra da tatlı tatlı yaylanıyor minnoş poposuyla! Oyyyyy pek tatlı oluyor öyle! Henüz emeklemeye dair bir gelişme yok, yaylanıyoruz biz! :) Fındık kızım sırt üstü yatıp ayaklarını yukarı kadar kaldırıp pat pat yere vurmaya da bayılıyor ve tavana bakıp kıkır kıkır gülüyor!
Tabii bir de sürekli beni istemeleri var ki bu hem güzel hem de çok sıkıcı ve de boğucu! Daral geliyor bazen, "off!" diyorum, bazen kızıyorum da sonra öyle tatlı tatlı bakıyor ki özür diliyorum minnoşumdan, öpüp kokluyorum onu! ooyy kuzuuum!

5 yorum:

ÇokBilmiş dedi ki...

O yapışık dönemler çok zor ama eğer isteğine karşılık verip de, önümüzdeki 3-4 ayı ona yapışık geçirebilirsen, sonrasında yavaş yavaş hafifliyor; hatta sensiz attalara bile gidip sana el sallamaya başlıyor. O zaman da ayrı bozuluyorsun :)

Alo Elo! dedi ki...

ay şimdi durumlar değişti, ben pazartesi işe başlıyorum! :( gerçi kendim başvurdum, okulda ihtiyaç vardı, ben de bu fırsatı değerlendireyim dedim ve ani bir şekilde kabul edildiğimi öğrendim, ağladım ilk duyduğumda ne olacak minnoş diye, bakıcı da acele bir şekilde referansla bulduk ama bakalım yürütebilecek miyiz? umarım her şey yoluna girer.

deniz dedi ki...

Anam gı. Oldu mu büyük kolej?

tunailemacerabasliyor dedi ki...

aaa elifcim tebrik ederim cok hızlı bir gelişme olmus gercekten..Hayırlı olsun canım..
Bakıcıyı anneler denetler bir süre yanlız bırakmazsınız Defne'yi senin de için rahat eder böylece..
hadi hayırlısı..

Alo Elo! dedi ki...

yok yahu bilim koleji! :)) gerçi konuştuk da buradan da doğrusunu yazayım istedim. selincim evet acayip ani oldu hızlı da laf mı! valla pek bir tedirginim. sağolsun meloş gelecek o halde.bakalım 1,5 yıl aradan sonra ben ne yapacağım! umarım her şey yolunda gider!