Lilypie First Birthday Şeritler

25 Mart 2010 Perşembe

35. hafta 6 günlük gebe hâli

Yarın 36. haftaya giriyorum. Aslında kimileri 36. haftanı dolduruyorsun diyor aman pek karışık oluyor bu hafta hesapları. 36. haftayla ilgili gelişmeleri yarın yazarım.

7 yorum:

cakiltasi dedi ki...

cicikom bak şimdi göbüş çıkmış:) demek ki son haftalara doğru daha belli oluyor bu işler. yüzünün de yanıklığı pek yakışmış:)

lolipu dedi ki...

abbbowwww, çok tatlııııı, bayılırım bu hallere. Sen suratına şiş mi diyorsun. Benim görseydin kocaman bir burun olmuştum:)

Alo Elo! dedi ki...

ya sorma yaaaa nissh'te yogadan arkadaşlarla otururken yanmışım göğüs bölgem ciğer gibi. çok kötüüü! dokununca da aciiiii! bi de benim güneşten hele de böyle cayır cayır yanmaktan kaçınmam gerekiyor. benlerim var ya.

Alo Elo! dedi ki...

ya evet simin bloğunda görünce tanıyamamıştım acaba beliz mi diye. ama bence sen de çok güzel ve tatlıydın gebeyken! :)

Adsız dedi ki...

Hi thеrе! I'm at work surfing around your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the fantastic work!

Also visit my web site - mubak.de

Adsız dedi ki...

Lightning rapidly shipping! Recall that the v2 electronic cigarette solution represents
the business. Once you avail your self of their custom kit you'll by no means want to back to your tobacco ridden way of life. That might be a very critical matter. One and only point you are undertaking may be extended your incredible note to the men and women who have cigarette old fashioned smoking cigarettes cigarette, and reveal these to go V2cigs.

Feel free to visit my weblog; prnewswire.com

Adsız dedi ki...

Have you had the probability of seeking to use a pores and skin tag removing kit?
The most effective factor is natural treatments do not have side results at all.


My site - rodpeelerineversleep.com