Lilypie First Birthday Şeritler

28 Eylül 2010 Salı

Defne ve Kaan'la yine güzel bir gün!

Dün Defnecik ve Kaancık yine gezmelerdeydi. Birbirlerine ağızlarını kocaman açarak bir bakışları vardı ki görülmeye değerdi ama biz çekemedik o anı. Bir sonrakine mutlaka ama...

Kaan uslu uslu durdu, artık kolikten eser yok. :o) Defne ise 10 dakikalık bir kestirme dışında uyumadı. Neyse ki evde yatağında uyuyor. Zaten sadece yatağında uyumayı seviyor. Aman o da büyümüş de yatağını arar olmuş! Çağılcığımın deyimiyle şeker böcek!

Marmelat'ta sabah kahvemizi içtikten sonra minnoşum hamur gibi uyudu, uyumadı, şekerleme yaptı!

Marmelat'ta Türk kahvelerimizi yudumladıktan sonra arı istilası yüzünden keyfimizi noktalamak zorunda kaldık. Oradan dooooğru Gordion'a... Aslında AVM çevresinde oturanların protesto etmek istediği Gordion sanırım pek çok işimizi görüyor. Evet belediyenin AVM'si olduğu için ve o bölgeyi görüntü olarak çirkinleştirdiği için biz de hoşnut değiliz ancak keşke daha uygun bir yerde daha güzel bir AVM olsaydı da orayı değerlendirseydik. Özellikle Osi bu konuda çok hassas, Özgür abi de G-string giyerek çıplak bir halde koşarak orayı protesto etmek istiyordu, sanırım kızlarının geleceği için bunu unutmak zorunda kaldı! :)) hahahaha komik adam!
Neyse Gordion'da ben yine minnoşa çalıştım, ama sonra kendime de Zara'dan bir bluz ve bir ayakkabı almayı başardım. Çocuklu olunca insan kendini unutup hep ona bir şeyler almak istiyor. Artık Defne'ye bir şeyler alırken kendimi kaybediyorum.
Cook Shop'ta keyifle yemeklerimizi yedik, minnoş uyumadı, kucağımda durdu, yemeği de canhıraş yedim. :) Eeee annelik kolay değil!
Sonra bir posta gezdikten, ayacıklarımıza kara sular indikten sonra bir çay molası verdik gene Cook Shop'ta. O da pek keyifliydi.
Velhasıl güzel bir gün geçirdik beraber!

6 yorum:

cakiltasi dedi ki...

hahaha cicikom tangayla koşma fikri çok hoşuma gitti:) evet ya çok çirkin bir yer. iş yapmasın kapansın istiyorum ben de:)
hele oradaki evler tama doğu blok ülkelerindeki sitelere benziyor. çok fena.

şeker böcek ve arkadaşı çok tatlı. dediğin gibi hamur gibi uyumuş:)

Alo Elo! dedi ki...

ama ne yalan söyliim hele bir de bebek girince hayatımıza yakın da olunca ben sık sık gidiyorum şekoş yaaa! utanıyorum ama evet gidiyorum! :)P

:)) mini minnoşlar!

Adsız dedi ki...

Her geldiğimde sanki daha da büyüyor Defne minnakı. Kucakta uyur haldeki poz ne muhteşem ne şirin çıkmış annesi ?!..

Alo Elo! dedi ki...

ayy çok teşekkür ederiz! :)) biraz hamur gibi uyudu minnoş!

Bülent Aksoy dedi ki...

ohhh ne güzel gezin bakalım analı-kızlı.

Alo Elo! dedi ki...

ee ne yapalım babamız bakülerde...