Lilypie First Birthday Şeritler

5 Eylül 2010 Pazar

Nehir'in mekanı cennet olsun!

İnsan ne diyeceğini bilemiyor, kuru kuru yutkunuyorum. Çok üzüldüm. Blog dünyasından öğrendim ama hikâyenin kötü sonundan başladım. Küçük, tatlı bir kız çocuğu bu dünyadan uçup gitmiş, nasıl tatlıymış, solmuş canım. İnsanın yüreği elvermiyor bunlara. Niye şuncacık yavrular uçup gidiyor? Çok üzüldüm hem de çok! Hep dua ediyorum Allah hiçbir çocuğu annesiz, babasız bırakmasın, hiçbir çocuk hastalanmasın, acı çekmesin diye! Ah, keşke dualarımız kabul olsa... ne olur kabul olsa?

8 yorum:

Luxus Hayat dedi ki...

üzülmeyin lütfen onlar melek ve cennete gidiyorlar ayrıca sizin de melek oldugunuza dair hissiyatlarım var , kutsal mesleginizden ötürü... sevgiler
selin

Alo Elo! dedi ki...

evet, öyle olduğuna inanmak istiyorum ben de. anneciği ve babacığına Allah sabırlar versin demekten başka elden bir şey gelmiyor.

:)) teşekkür ederim! ama ben hâlâ tanıyamadım sizi!

Luxus Hayat dedi ki...

Tanısmıyoruz henüz tesadüfen bloğunuzu gördüm evli değilim ama şimdiden bebek bakımıyla ilgilenıyorum :)

Alo Elo! dedi ki...

biliyorum biliyorum, çok da hoşuma gitmişti bloğumu ziyaret edip yorum bırakmanız. :) sadece merak ettim, onda sordum, hani "kimlerdensiniz kızım siz?" misali! :))

Luxus Hayat dedi ki...

Bursada yasıyorum 26 yasındayım şuan çalışmıyorum adım selin :)
blog konusunda cok acemiyim kendim icin arastırma yaparken paylasımda bulunmak istedim evlilik hazırlıkları dekorasyon vb konularda .... siz ankarada oturuyorsunuz sanırım vede öğretmensiniz, ne mutlu

Alo Elo! dedi ki...

:)) yarışma programı gibi oldu di mi ben de yaşlı teyzeler gibi ayrıntı istedim, pardon ya. :)ben de acemiyim, hatta blog yarışmasına katılmayacak kadar acemi buluyorum kendimi.

Luxus Hayat dedi ki...

yo ne demek istediğinizi sorabilirsiniz relax :)
katılabilirsiniz neden olmasın sonucta özgün bir bloğunuz var

Alo Elo! dedi ki...

hmm evet sonuçta blog aktivitesi olsun di mi ama! :)