Lilypie First Birthday Şeritler

28 Ocak 2010 Perşembe

Bu yazının başlığı da "dün" olsun bari!


Dün gece bir iki saat kadar burnum kanadı, neden olduğunu bilmiyorum, herhalde anormal bir durum değil. Sadece tansiyonum mu yükseldi acaba diye tedirgin oldum. Neyse ki iyiyim.




Bu kışın adamakıllı ilk karı dün yağdı. Gerçi benim için iyi bir şey değil bu, kayar mayarım neme lazım. Yağmur yağsın erisin gitsin hepsi. Zaten çok durunca yollarda kaldırımlarda çamurlu, sulu, pis pis kalıyor. İyisi mi erisin gitsin hepsi.

Dün yine bir sürü hamilelik ve bebekle ilgili dergi aldım. Doğumla ilgili özel dosyaların olması da çok iyi oldu. İnternette de bir sürü site var ama dergi okumak daha keyifli geliyor bana. Şimdi keyifli keyifli okumak istiyorum onları.

Ha bu arada sanırım abur cubur yemeye başladım. Çok kötü! Dün bir sürü bisküvi aldım. Suçluluk duymamak için de bunların hepsini doğuma kadar her güne pay ediciiimmm, diyorum kendi kendime! :)P


2 yorum:

cakiltasi dedi ki...

çitlembiğim niye abur cubura başladın seni eşek seni. hoş bisküvi o kadar da kötü değilmiş. cips ve koladan uzak durda.

nasıl kar yağmış öyle ankara'ya haberlerde gördüm de. bizi bile geçmişsiniz. hoş şimdi hiçbir şey kalmadı bir de yağmur başladı ve de çamur tabii ki. sende çıkma dışarı napıcan bu soğukta evde örgülerinle dergilerinle vakit geçir ohhh kebap.

Alo Elo! dedi ki...

öyle yapıyorum zaten şekerim. gün öyle çabuk geçiyor ki anlatamam. hatta bilgisayar başında durmaktan blog mlog üç dört gündür örgü bile öremedim allah seni inandırsın! :)P